Info & Lokatie PDF Afdrukken E-mail
De basiscursus, de refresher en het manipulatie weekend worden gegeven in zaal "Ter Coose",  Kouter 1A, te 2811 Leest.   Tel. 015 - 27.77.20  
Zij die wensen te overnachten in de regio vinden op de website van de stad Mechelen http://www.mechelen.be een lijst van de hotels.  ( in de rubriek toerisme - accommodaties )

       Leest002
 
De Basisopleiding :

De volledige opleiding bestaat uit 6 modulen van telkens 5 dagen gespreid over 2 jaar.  ( zie ook "cursusinhoud" )   De cursus start op zaterdagmorgen en eindigt op woensdagmiddag.  De lessen worden gegeven van 09.00  tot 18.00 uur.  De laatste dag ( = woensdag ) eindigen de lessen om 13.00 uur.
De technieken worden gedemonstreerd op een elektrische hoog-laagtafel die ons ter beschikking gesteld werd door de firma Gymna,  met camcorder opgenomen en "live" geprojecteerd op een scherm van 2 bij 3 meter. Per twee deelnemers wordt een behandelingstafel voorzien.
 
De refresher :
Vooraleer men de afsluitende proef aflegt kan men nog een refresher volgen.  Deze refresher wordt gegeven op één dag, namelijk een zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Het Manipulatie Weekend :
Afgestudeerden die slagen in de afsluitende proef, het examen, worden toegelaten op het Manipulatie Weekend.

De deelnameprijs :
- De deelnameprijs voor de basisopleiding bedraagt 650,00 Euro per module ( inclusief koffiepauzen, syllabus en video's )
-  De deelnameprijs voor de refresher bedraagt 150,00 Euro ( inclusief koffiepauzen en broodjes maaltijd )
-  De deelnameprijs voor het manipulatie weekend bedraagt 300,00 Euro  ( inclusief koffiepauzen, broodjesmaaltijd en syllabus )

Wanneer men de basisopleiding of een gedeelte ervan reeds gevolgd heeft dan kan men dit, bij wijze van opfrissing, herhalen aan verminderde deelnameprijs.  Dit is evenwel niet van toepassing voor de refresher en het manipulatie weekend.

Voor de betaling van het cursusgeld kan u wellicht gebruik maken van het KMO-portefeuille hetgeen een korting van 40 % zou betekenen.
   
Meer informatie betreffende het KMO-portefeuille kan je vinden op
  http://www.agentschapondernemen.be/themas/kmo-portefeuille


       zaalfoto01 
       zaalfoto02


Voor verdere informatie kan U steeds terecht op het cursussecretariaat:

M.T. Guy Martens, Langstraat 106 te 3630 Eisden-Maasmechelen
Tel. 089/76.14.97       E-mail:   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.


 

 

Wie is online

We hebben 5 gasten online

Partners

Banner